joi, 17 aprilie 2014

Ghid Naturist - Apetit sexual

Ghid Naturist - Apetit sexual





Apetitul sexual diminuat se refera la un nivel scazut al dorintei sexuale. O persoana cu aceasta tulburare nu va initia si nici nu va raspunde adecvat la dorinta de activitate sexuala a partenerului. 
Apetitul sexual diminuat poate fi primar (in care persoana nu a simtit niciodata o dorinta sau interes pentru activitatea sexuala), sau secundar (in care persoana a avut o perioada de apetit sexual normal, pe care nu il mai are).
De asemeni, apetitul sexual diminuat poate fi legat de partener (persoana poate fi interesata de alte persoane, dar nu si de propriul partener) sau generala (persoana nu era interes sexual fata de nimeni). Forma extrema este aversiunea sexuala, in care persoanei nu doar ii lipseste dorinta sexuala, dar gaseste ca activitatea sexuala este respingatoare. 
Uneori, dorinta sexuala nu este diminuata. Cei doi parteneri au nivele de interes sexual diferite, chiar daca ambele nivele se incadreaza in normalitate.
Exista si persoane care afirma ca partenerul lor prezinta apetit sexual diminuat, cand de fapt ei au o dorinta sexuala exagerata si sunt foarte solicitanti din punct de vedere sexual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu