sâmbătă, 5 aprilie 2014

Ghid Naturist - Absorbirea si arderea grasimilor

Ghid Naturist - Absorbirea si arderea grasimilor

Absorbirea si arderea grasimilor

In Romania peste 37%  la populatia adulta, prezinta exces in greutate, procentul fiind in continua crestere. In prezent exista peste patru milioane de pacienti obezi netratati, iar dintre acestia 16,3% sunt supraponderali, iar 20,7% indeplinesc deja criteriile clinice ale obezitatii.
Excesului de greutate corporală reprezinta factor de risc pentru multe afecţiuni diferite, inclusiv boli de inima, diabet, cele mai multe tipuri de cancer (cum ar fi de sân, stomac, plamani, uter, colon, şi rinichi), adenom de prostată , infertilitate, fibrom uterin, calculi biliari, precum şi mai multe tulburări de sarcină, inclusiv diabet gestaţional, preeclampsia, şi hipertensiunea gestaţională.
Pentru femeile supraponderale, pierderea in greutate poate îmbunătăţi în mod semnificativ starea de sănătate fizică. Un studiu de patru ani efectual pe un esantion de 40.000 de femei a constatat că pierderea in greutate la femeile supraponderale este asociată cu îmbunătăţirea actitatii fizice şi a vitalitatii, scăderea durerilor la diferite parti ale corpului, scaderea riscului de deces din toate cauzele,a bolilor cardiovasculare, cancerului, precum si altor afectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu